Reclamefotografie

Reclamefotografie is een tak van fotografie die zich bezighoudt met het vastleggen van producten of diensten ten behoeve van uw website, brochure, catalogus, internetwinkel of een andere vorm van promotie. Het gaat er bij reclamefotografie om een artikel of dienst zodanig te fotograferen dat het voor een klant in een oogopslag duidelijk is hoe het artikel of dienst er uitziet. Reclame fotografie is één van de meest effectieve manieren om uw ideeën, producten of diensten effectief te communiceren.

Reclame is vaak sterk gefocust op beelden. Een foto in een reclame-uiting is het eerste wat de aandacht trekt. Als de afbeelding of foto interessant genoeg is, is dat het signaal om door te lezen. Waarom zou een consument of mogelijke klant bij uw website of folder geïnteresseerd raken?

Deze vorm van fotografie kunt u ook gebruiken voor uw digitale communicatie zoals uw jaarveslag, expositie, presentaties, webshops, etc.

Alle genomen shoots worden naderhand geoptimaliseerd (digitaal bewerkt) tot een gewenst resultaat.

De uitstraling van bijvoorbeeld uw brochure of website valt of staat met de kwaliteit van het beeldmateriaal. Design Plus verzorgt voor diverse media passende fotografie. Of het nu gaat om bedrijfsreportages, evenementenfotografie, portretten of foto's voor uw website; u bent bij ons verzekerd van goed beeld. Design Plus fotografeert voor diverse bedrijven en organisaties. Maar ook voor kleine zelfstandigen en het MKB.